25 Jaar Reizen De Munter, welkom in ons jubileumjaar.


Beste klanten, beste reizigers,


Wat eind 1996 als een uit de hand gelopen hobby begon heeft in 25 jaar een enorme evolutie meegemaakt.

Niet alleen wij zijn veranderd, maar ook het aanbod naar de klant toe, het reisgedrag en de manier van reserveren.

Bij de start van het zomerseizoen 1997, destijds in ons kantoor gelegen te Hoogstraat 18E, ging alles nog per post en telefoon. De fax had juist een intrede gedaan.


Een eerste grote stap naar digitalisering deden wij in 2006 toen wij verhuisden naar ons eigen pand op de huidige locatie in de Biezestraat 5 te Hamme. Ondertussen ook al 16 jaar gelden. Een ruim kantoor met vlotte toegang op een van de belangrijkste invalswegen van Hamme en een eigen privaat parking voor onze klanten bleken niet onbelangrijk.


Eén ding zijn we echter in heel die periode niet vergeten, onze slogan. "Omdat uw zorgeloze vakantie onze zorg is" en zelfs in huidige tijden trachten wij het verschil te maken met een informatiebron die ook wij omarmen, het internet.


En waar maken wij juist het verschil:

  • Luisteren naar de wensen van u de klant bij het bepalen van uw verwachtingen.
  • Daar wij met diverse, uitlsuitend solvabele partners werken, zijn wij in staat u steeds aan de betere prijs/ kwaliteitsverhouding één of meerdere voorstellen te doen.
  • Bij het kiezen van uw vakantiedromen kan u terugvallen op onze jarenlange expertise, constant up-to-date gehouden dankzij talloze opleidingen en recente beoordeling van klanten.
  • Wij blijven steeds op een snelle manier bereikbaar voor onze klanten, dus geen ellenlang wachttijden aan de telefoon. Zelfs als u op de bestemming enig probleem mocht ondervinden kan u ons steeds vinden op een permanent noodnummer of via mail naar nooddienst@reizendemunter.be .
  • En zolang het nodig is helpen wij graag bij de nodige formulieren voor de vakantiebestemming.
  • Niet te vergeten is onze eigen klantendienst naar de luchthaven, dit uitsluitend voor onze klanten.

Maar wij konden dit 25 jarig verhaal alleen maar waarmaken dank zij u, onze klant. Door uw vertrouwen, waarvoor wij graag op een persoonlijke manier en aan de hand van een kleine attentie dank u wel zeggen.


GRATIS BUBBELS

bij elke reservatie zomer 2022

en winter 2022 - 2023


Ja, u leest het goed. Zo kunnen wij samen het glas heffen op een mooi verleden en vooruit kijken naar de toekomst. Uw mooiste tijd van het jaar blijven verzorgen is waar ik, samen met mijn echtgenote Christel en zoon Robin naar verlangen. Onze reismicrobe over brengen naar u blijft de belangrijkste opgave.


Wij hopen u snel te mogen ontmoeten bij ons op kantoor. 


Andermaal dank u wel vanwege het team van Reizen De Munter, Eddy, Christel en Robin.


( deze actie is niet geldig op flight only, trein- en bustickets )