Reizen De Munter Bv - TUI Agent Hamme - Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Als er een ding in de belangstelling staat dit jaar is het de vraag naar bestemmingen binnen en buiten Europa, dit zowel voor groeps- als individuele reizen. Ook daarvoor bent u bij Reizen De Munter op het goede adres.

U kan uw individuele reis natuurlijk zelf samenstellen via diverse bookingskanalen maar nooit geniet u van enige bescherming dat uw gepande voornemens effectief doorgang kunnen vinden. Wij dienden u een alternatief, steeds onder bescherming van een Belgische reisorganisator. En geloof ons vrij, de prijzen zijn vlijmscherp. Of reis mee met een van onze eigen begeleide groepen? U kan deze vinden door hier te klikken!

Door hier te drukken kan u de volldige brochure digitaal ontdekken!

In de nieuwe brochure TUI Tours kan u niet alleen Nederlandstalige rondreizen vinden, maar ook een groot aanbod indiviuele rondreizen.

Deze eigen wagen rondreizen op bijna alle continenten zijn slechts een voorbeeld.

Wij beschikken vanaf nu over een nagelnieuwe module die ons in staat stelt of de bestaande voorbeelden aan te passen aan uw wensen, of het voorbeeld gewoon te bevestigen. 

Door even op het beeld met de brochurecover te klikken kan u de volledige brochure digitaal ontdekken. Dit kan u best op PC of tablet doen want is niet mogelijk op uw mobieltje.

Het voorstel dat wij maken hangt volledig af van de door u voorziene route. Dit kan gaan van een kant en klaar pakket tot een volledig op maat uitgewerkt voorstel. Maar ook daar zijn we volledig flexibel:

   Door hier te drukken kan u de volldige brochure digitaal ontdekken!

   In alle formules beschikt u als klant over de volledige vrijheid.

   Zelfs indien u ter plaatse enkele dagen op eigen initiatief wenst in te plannen passen wij het voorstel vrijblijvend aan.

   Een overzicht van de belangrijkste bestemmingen aansluitend en mocht u de gewenste bestemming niet vinden, zoeken wij graag voor u.

   Door hier te drukken kan u de volldige brochure digitaal ontdekken!

   U wenst alleen de overnachtingen, vluchten naar de bestemming en huurwagen doet u zelf. 

   U wenst vluchten en de rondreis, huurwagen is door u te voorzien.

   U kiest voor de volledige formule, rondreis, huurwagen en vluchten.

     Door hier te drukken kan u de volldige brochure digitaal ontdekken!

     Noord-Europa: IJsland, Groenland, De Faeröer eilanden, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland.

     West-Europa: De Britse eilanden, Engeland, Wales , De Kanaaleilanden, Schotland, Ierland.

     Zuid-Europa: Italië : Vasteland, Sardinië en Sicilië. Spanje: vasteland, de Balearen en de Canarische eilanden. Portugal: vasteland, Madeira en de Azoren. Frankrijk: Corsica. Griekenland: vaste land en de eilanden.

     Oost-Europa: Estland, Letland en Litouwen. Polen, Kroatië, Slovenië.

     Noord en midden Amerika: Mexico , de Verenigde staten, Canada. 

     Wenst u een vrijblijvend voorstel voor een van de vermelde bestemmingen? Wandel dan gerust even binnen in het kantoor, maak een afspraak door hier te klikken of vul onderstaand formulier in. Aan de hand van de ontvangen info contacteren wij u verder voor een vlotte afhandeling.

      
      
      
      
      
      

     Wij kijken er naar uit om samen met u verder uw vakantieplannen uit te werken. Aarzel niet en contacteer ons.

     Het team van Reizen De Munter.