Reizen De Munter Bv - TUI Agent Hamme - Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Groepscruise met eigen Nederlandstalige begeleiding door Christel

vertrek 17 jun 2023 - 8 dagen Noorse Fjorden uit Amsterdam! 

( Groep 2023 is helaas afgesloten )

Beste klant, beste cruiseliefhebber,

Ik hoop samen met u het wondermooie Noorwegen te mogen ontdekken op een uitzonderlijke manier. Dit aan boord van de MS Rotterdam, het nieuwste schip van Holland America Line. Ontdek het schip en alle mogelijkheden aan boord door hier te klikken.

Aansluitend stel ik u het programma voor en geef u graag meer informatie over het schip en de mogelijke excursies. 

Bij reservatie voor 26 oktober 2022 ontvangt u een gratis pakket ter waarde van € 315 (meer details zie onderaan deze pagina).

Programma

 

Dag 1 : 

’s Morgens vertrekken wij per autocar naar De Piet Heinkade in Amsterdam waar we, eens aangekomen inschepen op onze thuisbasis voor de komende dagen, de MS Rotterdam, in het door u gereserveerde kajuittype.

Na de veiligheidsverplichtingen aan boord varen we om 17.00 uur af naar onze bestemming, de Noorse Fjorden. Een overzicht van de vaarroute kan u hiernaast vinden.

Dag 2: 

Gewoon genieten vandaag. Ontdek het schip op uw eigen tempo, of maak nader kennis met uw reisgezelschap.  

Dag 3 : Eidfjord : Aankomst 07.00 uur - vertrek uit de haven 15.00 uur.

De kleine gemeente Eidfjord ligt in een zijtak van het Hardangerfjord. Op enkele tientallen kilometers van het stadje vindt u de spectaculaire waterval Vøringsfossen, één van de meest bezochte attracties in Noorwegen. Het water dendert er 182 meter loodrecht naar beneden tot in een nauwe kloof. De waterval ligt te midden van het Hardangervidda, een uitgestrekt nationaal park met spectaculaire uitzichten en fascinerende landschappen.

In de namiddag maakt het schip een schilderachtige rondvaart door het Hardangerfjord.

Dag 4 : Ålesund : Aankomst 08.00 uur - vertrek uit de haven 17.00 uur.

Na een verwoestende brand werd Ålesund in 1904 volledig heropgebouwd in Art Nouveaustijl, hetgeen de stad tot op vandaag zijn kenmerkende stijl geeft. De bekendste attractie van Ålesund is de stadsberg Aksla, met de uitzichtpunten Fjellstua en Kniven. De top biedt u een geweldig panorama over de stad, de eilandjes, de fjorden en de omliggende bergen. Wilt u graag zien hoe de Noren vroeger leefden? Reis dan terug in de tijd met een bezoek aan het Sunnmøre Openluchtmuseum waar oude huizen en replica's van Vikingschepen tentoongesteld worden.

Dag 5 : Geiranger : Aankomst 07.00 uur - vertrek uit de haven 17.00 uur.

Het dorpje Geiranger ligt aan het uiteinde van het gelijknamige Geirangerfjord. Met zijn steile wanden, kletterende watervallen, besneeuwde toppen en rode bergboerderijen is het zonder meer één van de indrukwekkendste fjorden van Noorwegen. Het zal u dan ook niet verbazen dat dit unieke landschap door UNESCO toegevoegd is aan de lijst van beschermd Natuurerfgoed. Een absolute aanrader is om een wandeling te maken naar het Flydalsjuvet, een uitkijkpunt met een prachtig uitzicht. In de namiddag vaart het schip doorheen het fjord. Vanop het dek zult u onder meer de 300 meter hoge Syv Søstrene zien, de Zeven Zusters watervallen.

Dag 6 : Bergen : Aankomst 08.00 uur - vertrek uit de haven 17.00 uur.

Ontdek Bergen, een stad vol geschiedenis. Tijdens een wandeling door het centrum zal uw oog meteen vallen op de gele, witte en rode houten huizen van de Bryggenwijk. Deze historische gebouwen liggen aan de kade en werden eeuwenlang gebruikt door handelaars. Vandaag zijn ze beschermd UNESCO-Werelderfgoed en een belangrijke toeristische trekpleister. Ook de kabelbaan van Bergen is een aanrader en bezorgt u een fantastisch panorama over de omgeving. Voorts heeft Bergen een gezellig centrum waar u kan shoppen en de lokale delicatesse kan proeven, de rode koningskrab.

Dag 7:

Onze laatste dag onderweg terug naar Amsterdam kunnen we samen verder genieten van de vele faciliteiten en het lekkere eten aan boord van de MS Rotterdam.

 

Dag 8:

Ontscheping na het ontbijt, vertrek per autocar richting Hamme. 

Prijs per persoon en kajuittype:

   • Binnenkajuit   -   
   • Buitenkajuit    -   
   • Balkonkajuit    -   

( Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid in de klasse van kajuit - K/L binnen - F buitenkajuit - VE balkonkajuit op garantiebasis =         kajuitnummer zal later bekend worden.)

Mocht u verdere info wensen rond deze groepscruise onder begeleiding van Christel kan u onderstaand formulier invullen. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact op met u betreffende prijs en beschikbaarheid van de kajuiten.

U kan natuurlijk ook steeds vrijblijvend binnen wandelen op ons kantoor tijdens onze openingsuren. Of stuur een mail naar christel@reizendemunter.be .

 
 
 
Wij reserveerden graag voor deze cruise.
Wij ontvingen graag verdere info rond deze cruise.
 
Wij hadden graag een binnenkajuit.
Wij hadden graag een kajuit zeezicht (zonder balkon).
Wij hadden graag een kajuit zeezicht met balkon.
Wij bespreken graag de mogelijkheden.
 
 
 
Graag een voorstel voor een annulatieverzekering.
Graag een voorstel voor een reisbijstandsverzekering.
Graag een voorstel voor een annulatie- en bijstandsverzekering.
Wij beschikken zelf over de nodige verzekeringen.
 
 

Inclusief in de prijs die u van ons ontvangt:


 • Nederlandstalige reisbegeleiding met eigen begeleiding Hamme - cruise - Hamme.
 • Transfers vanuit Hamme naar Amsterdam (heen/terug).
 • Cruise in volpension.
 • Signature Drankenpakket (onderdeel van het promopakket bij vroege reservatie - omvat 15 dranken per dag met een maximum prijs van $ 11 per consumptie) . Niet geconsumeerde dranken kunnen niet worden overgezet naar de volgende dag.
 • Basis Wifi aan boord inbegrepen. (onderdeel van het promopakket bij vroege reservatie.).
 • Eén excursie, waarde $ 100. (onderdeel van het promopakket bij vroege reservatie.).
 • Eén dinner in een specialiteitenrestaurant (onderdeel van het promopakket bij vroege reservatie).
 • Totale waarde van het promopakket indien afzonderlijk bijgeboekt is € 315 per persoon.
 • Koffie, thee, iced tea, fruitsap en water in het buffetrestaurant.
 • Gebruik van de openbare faciliteiten aan boord.
 • Livemuziek in de bars en voorstellingen in het theater.
 • Garantiefonds Reizen, havengelden en btw.NIEUWE EXTRA PROMO ( kan ten alle tijden worden ingetrokken door de rederij, idem voor de hoger vermelde promo Have It All pakket ) $150 per persoon boordcrediet die kan aangewend worden om de niet inbegrepen extra's te betalen. ( promo update 07.11.2022 )

Exclusief in de prijs die u van ons ontvangt:


 • Fooien ( $ 15.5 per persoon en per nacht ) 
 • Persoonlijke uitgaven.
 • Excursies.
 • Annulatie- en of reisbijstandsverzekering.

Wij kijken er naar uit om u aan boord te mogen verwelkomen, 


Met vriendelijke groeten van ons team , Christel, Robin en Eddy.