Reizen De Munter Bv - TUI Agent Hamme - Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Welkom bij Reizen De Munter!


Ook in 2024 bieden wij enkele Nederlandstalige groepsreizen aan in kleine groepen, steeds met persoonlijke begeleiding.

Ontdek samen met ons de mooiste bestemmingen en geniet van een unieke reiservaring. Bij Reizen De Munter staat persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal.

Boek vandaag nog uw volgende avontuur!

Begeleide reis naar het land van 1000 en 1 nacht.

07 maart 2024 vertrekken wij op ontdekking naar enkele van de Arabische Emiraten, zon gegarandeerd. Maar niet alleen dit. Wij stellen u graag een programma voor dat nergens op de Belgische markt te vinden is. Kleine groep, met extra's zoals de beste vluchturen voor een volledige beleving, Vip lounges bij het vertrek, inbegrepen bezoeken aan de hoogtepunten van Dubia en een cruise op één van de nieuwste MSC schepen. Waar wacht u nog op om mee te gaan?

Lees er alles over door hier te klikken!

Reizen De Munter - Eigen begeleide riviercruise op de Douro 18 Augustus 2024
Reizen De Munter - Eigen begeleide riviercruise op de Douro 18 Augustus 2024

Begeleide riviercruise DOURO i.s.m Rivages Du Monde.

18 Augustus 2024 vertrekken wij op riviercruise naar de Douro in Portugal. Dit met een met maximum van 30 klanten en onder eigen begeleiding. Deze afreis is volledig Nederlandstalig, vol pension, dranken bij de maaltijden en alle excursies zijn inbegrepen. Een echte aanrader ..

Lees er alles over door hier te klikken!

8 Daagse Nederlandstalige rondreis Schotland.

Een derde, onder begeleiding van Robin, is voorzien in Juni 2024. Hij neemt u een week lang mee door de wondermooie natuur en cultuur. Eentje om af te vinken van uw bucketlist. Wij werken voor het ogenblik het programma uit om dit eind Oktober 2023 te lanceren.

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van deze aanbieding? Vul dan onderstaand formulier in en wij berichten u als eerste. 

Reizen De Munter - Groepsreis Schotland Juni 2024
 
 
Met 1 persoon.
Met 2 personen.
Met 3 personen.
Met 4 personen.
 
 
 

Ontdek nieuwe avonturen door de wereld te verkennen tijdens een voor u op maat gemaakte eigen wagen rondreis. Bij Reizen De Munter krijgt u de mogelijkheid om op uw eigen tempo te genieten van adembenemende landschappen en bruisende steden. Stap in uw eigen wagen of huurwagen en maak een onvergetelijke roadtrip met vrienden, familie of medereizigers.

Geniet van de vrijheid om te stoppen waar en wanneer u maar wilt, terwijl u onderweg bent naar de mooiste bestemmingen. 

Of u nu kiest voor een ontdekkingstocht door de adembenemende natuur van Noorwegen, de prachtige kustlijnen van Italië wilt verkennen of de iconische Route 66 in Amerika wilt beleven, de wereld ligt aan uw voeten.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw reis vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke herinneringen.