Local Colours by Silverjet

Welkom

Wanneer heeft u voor het laatst écht genoten van pure rust en ontspanning? Zelfs op vakantie komen we vaak maar moeilijk los van de dagelijkse hectiek.

Het vernieuwde aanbod "Local Colours by Silverjet", speciaal voor de fijnproevers en levensgenieters, omvat veelal unieke kleinschalige boutique hotels, elk met een eigen karakter, vaak gelegen in een natuurlijke omgeving en weg van alle drukte. Accomodaties onder het label van Relais & Châteaux en Small Luxury Hotels of the World zijn geen uitzondering, dit samen met een grote waaier lokale toppers. 

Wat dacht u van een break in de prachtige Champagne streek in Frankrijk? Of geniet u liever van een verblijf verscholen aan een baai op Mallorca of juist in de weelderig groene heuvels van Toscane in Italië.

Local Colors by Silverjet
Local Colors by Silverjet
Local Colors by Silverjet
Local Colors by Silverjet
Local Colors by Silverjet

U kunt ook de rustige binnenlanden van Griekenland ontdekken en kennis maken met de pure authentieke keuken met een vleug Japans of kom helemaal tot rust in de wijngaarden in het hoge noorden van Portugal.

Ook de diamantjes in Marokko en Kroatië verdienen aandacht.

Local Colours wil ook graag laten zien dat luxe en duurzaam reizen hand in hand gaan. U ziet aan het groene logo welke hotels het milieu een warm hart toedragen. De door onze partner met zorg geselecteerde boutique hotels zijn niet alleen trendy of authentiek, ze bieden ook een uitstekend serviceniveau zoals u van dit type verblijven mag verwachten.

Daarnaast kunt u bij de meeste hotels terecht voor diverse onvergetelijke belevenissen als wijnproeverijen, exclusieve diners of avontuurlijke excursies.

Wij stellen uw reis graag geheel naar uw persoonlijke voorkeur samen. Dit inclusief vluchten, privé transfers of huurwagen ter plaatse. 

We nodigen u van harte uit kennis te maken met deze bijzondere accommodaties en bestemmingen. Proef de lokale sfeer en ga op ontdekking, samen met uw partner, vrienden of uw gezin.

Ontdek samen met ons hoe uw volgende vakantie er misschien volledig anders uit gaat zien. Uw vakantie idee, wij denken graag met u mee.

De brochure Local Colours kan u steeds verkrijgen in ons kantoor. Het aanbod kan u ook terugvinden op de website van Silverjet.

Wij staan u natuurlijk graag tot uw dienst voor meer informatie of prijsopgave tijdens onze openingsuren, per telefoon op 052.48.00.12 .

Of vul onderstaand formulier in, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Het team van Reizen De Munter wenst u een zorgeloze vakantie toe.