luchthavenvervoer

Alles regelen op een plaats, ook uw luchthavenvervoer. Een extra dienst voor onze klanten. Zij kunnen gebruik maken van een extra voordelig tarief voor ons eigen luchthavenvervoer. Dit naar de luchthaven of haven van vertrek en terugkeer. 

Alle voertuigen die wij aanwenden voor deze dienst zijn wettelijk volledig in orde en ingeschreven als taxivoertuigen, wettelijk verplicht sinds 01 Juli 2014. TXL nummerplaten dienen als herkenningsteken.

Het luchthavenvervoer is echter alleen toe te voegen aan dossiers gereserveerd via ons kantoor. Uw voordeel omvat:

 • In tegenstelling tot een klantendienst in groep verzekeren wij het kortere traject tussen uw woonplaats en uw plaats van vertrek. U hoeft zich dan ook niet te ergeren aan ellenlange ritten. Bovendien trachten wij een minimale wachttijd bij uw terugkeer te verzekeren. Geen "wachten" op andere klanten of veel extra stopplaatsen is een ander sterk punt van onze dienst.


 • Daar wij dit uitvoeren tegen kostprijs is het steeds extra voordelig.Vraag onze medewerkers de voorwaarden van dit extra voordeel.


 • Uw auto staat veilig thuis geparkeerd: u betaalt geen parkeerkosten en spaart brandstof.


 • U wordt gegarandeerd op tijd opgepikt: uw chauffeur weet perfect wanneer uw vlucht vertrekt en aankomt.


 • Uw vakantie begint en eindigt in stijl: het vakantiegevoel begint als uw chauffeur aanbelt.


 • U vermijdt stress: geen autorit, geen drukte, geen fileleed, geen zoektocht naar een parkeerplaats, …


 • U bespaart zichzelf een lange wandeling op de luchthaven: U stapt aan het luchthavengebouw in en uit. Onze medewerkers brengen u tot aan de check in balie voor de gekozen vlucht en helpen desgewenst met uw bagage.


 • Geen geregel en getelefoneer met het thuisfront: onze klantendienst staat altijd voor u klaar. Dit 24/24, 7 op 7


  Bij reservatie van uw luxe dossier of cruise via ons kantoor garanderen wij steeds rechtstreekse privé transfers naar en van de haven of luchthaven. Dit exclusief voor onze klanten, wij vertroetelen u graag.

  Alle verdere inlichtingen rond onze eigen luchthavenvervoer naar luchthavens of havens in België en Nederland verstrekken wij u graag op het nummer 052.48.00.12 of via mail naar eddy@reizendemunter.be