klantendienst

Extra voordeel voor onze klanten, zij kunnen gebruik maken van de  voordelige tarieven die wij hanteren voor onze eigen klantendienst naar de luchthaven of haven van vertrek en terugkeer. Zo besparen zij tientallen euro's op hun vakantiebudget.

Alle voertuigen die wij aanwenden voor deze dienst zijn wettelijk volledig in orde en ingeschreven als taxivoertuigen, wettelijk verplicht sinds 01 Juli 2014. TXL nummerplaten dienen als herkenningsteken.

De scherpe tarieven die wij aanbieden zijn alleen geldig voor luchthavenvervoer op dossiers gereserveerd via ons kantoor. Maar er is meer, veel meer:

In tegenstelling tot een klantendienst in groep verzekeren wij het kortere traject tussen uw woonplaats en uw plaats van vertrek. U hoeft zich dan ook niet te ergeren aan ellenlange ritten. Bovendien trachten wij een minimale wachttijd bij uw terugkeer te verzekeren. Geen "wachten" op andere klanten is een ander sterk punt van onze dienst.


Daar wij dit uitvoeren tegen kostprijs is het steeds extra voordelig en soms in uw dossierprijs inbegrepen. Vraag onze medewerkers de voorwaarden van dit extra voordeel.


Uw auto staat veilig thuis geparkeerd: u betaalt geen parkeerkosten en spaart brandstof.


U wordt gegarandeerd op tijd opgepikt: uw chauffeur weet perfect wanneer uw vlucht vertrekt en aankomt.


Uw vakantie begint en eindigt in stijl: het vakantiegevoel begint als uw chauffeur aanbelt.


U vermijdt stress: geen autorit, geen drukte, geen fileleed, geen zoektocht naar een parkeerplaats, …


U bespaart zichzelf een lange wandeling op de luchthaven: U stapt aan het luchthavengebouw in en uit. Onze medewerkers brengen u tot aan de check in balie voor de gekozen vlucht en helpen desgewenst met uw bagage.


Geen geregel en getelefoneer met het thuisfront: onze klantendienst staat altijd voor u klaar. Dit 24/24, 7 op 7


Bij reservatie van uw luxe dossier of cruise via ons kantoor garanderen wij steeds rechtstreekse privé transfers naar en van de haven of luchthaven. Dit exclusief in ons kantoor. Ook voor alle andere dossier kan u opteren voor privé vervoer. Vraag onze voorwaarden.

Alle verdere inlichtingen rond onze eigen klantendienst naar en van de luchthavens in België of havens in Nederland verstrekken wij u graag op het nummer 052.48.00.12 of via mail naar eddy@reizendemunter.be