Onze troeven

Een reis boeken is een unieke aankoop, waarbij je niet enkel een product aankoopt, maar eveneens een dienst. Wij bij Reizen De Munter weten perfect hoe beiden te combineren en zorgen ervoor dat alle delen (vlucht, hotel, cruise en dergelijke vlot aansluiten met transfers, uitstappen, restaurantbezoeken en dergelijke). Als reisagent trachten wij je een gemoedsrust te verzekeren en er voor te zorgen dat je vakantie vlekkeloos en stressvrij kan verlopen. Toch niet onbelangrijk in deze tijd waar een klein beestje ernstige gevolgen heeft.

Als reisagent  zijn we opgeleid om op een kritische manier elk stukje van je vakantiepuzzel te bekijken. Wij  zorgen ervoor dat je als klant centraal staat. Vanuit je vakantiebehoefte en vraag als klant zullen we ervoor zorgen dat elk puzzelstukje voldoet zodat je budget goed besteed is.

Elke vakantie is iets unieks. We weten perfect hoe we voor elke klant alles kunnen begeleiden 100% op maat. We zorgen voor gemoedsrust op verschillende vlakken: vluchten, hotel(s), cruise, excursies, restaurantjes en zoveel meer.

We zijn opgeleid om elk stukje van de vakantiepuzzel grondig te bestuderen. Elke klant staat centraal en we proberen binnen het budget aan alle wensen te voldoen.

We kennen het reilen en zeilen binnen de sector en trachten vanuit de reisbehoefte van de klant de juiste match te maken. Zo wordt ieder aanbod en iedere reis uniek en persoonlijk

We besparen je tijd en geld. Door een vlotte toegang via verschillende systemen bieden we vaak heel wat voordelen, garanderen we een bijzonder gebruiksgemak en bieden we een uitstekende service.

We informeren je tot in detail en verlenen je de nodige bijstand tijdens je vakantie. We zijn experts binnen ons vakgebied. We luisteren en bieden advies op maat  om je de perfecte vakantie te bieden.

Kennis is macht. Gaat het nu om een visum of paspoortformaliteiten, cultuurtips, leuke adresjes of andere ‘insight information’, wij delen onze kennis en ervaringen graag met u.

We zijn er voor jou. We staan paraat om je te begeleiden, zowel vóór de reis als tijdens de reis, maar ook achteraf, mocht er iets fout gelopen zijn, we zijn er om je te helpen.

We zijn als het ware je personal coach. Door het persoonlijk contact kennen we onze klanten. En weten we wat je verwacht van een vakantie.


Reizen De Munter zorgt voor unieke ervaringen en tracht steeds het meest aansluitende advies te verstrekken. Door jaren ervaring in de reiswereld, beschikken we over de juiste contacten om je net dat tikkeltje meer te bieden.