TUI online reserveren

U hebt als klant via de TUI website niet langer de mogelijkheid om het reiskantoor van uw voorkeur aan te duiden bij reservatie. Een van de minder leuke gevolgen van de overgang van Jetair naar TUI.

De enige manier om uw reiskantoor als tussenpersoon te blijven kiezen is een link via onderstaande banner naar de TUI webshop: Zo ontvangen wij op kantoor uw reservatie en zijn wij in staat u GRATIS en voor niets bij te staan bij eventuele aanpassing van uw dossier. Maar niet alleen daar voor .....

Voor alle extra's zoals stoelreservatie, het regelen van visa, kleine aanpassingen van uw dossier en ga zo maar door hoeft u zich niet steeds vrij te maken. Uw voorkeuren worden door ons geregeld terwijl u kan genieten van uw vrije uren.

Wist u trouwens dat wij u ook bijstaan tijdens uw vakantie? Ook dit is een extra service van een reiskantoor. En mocht u niet echt tevreden zijn op de bestemming? Ook dan trachten wij via onze contacten uw tevredenheid te herstellen. Niet altijd eenvoudig maar beter dat dan "red mijn vakantie" te moeten bellen .. . Op onze klantendienst +32 52 48 00 12 krijgt u geen vervelend bandje dat of " de lijnen overbelast zijn en u moet terugbellen" of er zijn nog 120 wachtenden voor u ...

De enige tip die wij u kunnen geven is even op onderstaand beeld te klikken  en ons uw partner te maken in het online verhaal. Dit tegen de zelfde prijs en zonder extra werk voor u:

Klik hier voor de TUI website !

Mocht u eventueel een vraag hebben rond het online reserveren van uw vakantie kan u ons steeds contacteren via mail op info@reizendemunter.be . Wij helpen u graag verder.