TUI online reserveren

2022, een jaar om terug te leven en te beleven.

En ook eentje voor u als klant om terug de waarde van service te ontdekken. Iets wat wij bij Reizen De Munter hoog in het vaandel voeren, zelfs voor u als on-line klant.

Als u via onderstaande link uw TUI vakantie boekt kan u ook genieten van onze extra dienstverlening zodat u kan relaxen in uw vrije uren.

Misschien raar, maar u gaat gewoon uw reservatiebevestiging, verzoek tot betaling en reisdocumenten via TUI ontvangen maar achter de schermen werken wij netjes verder:

  1. Wij helpen u graag bij de keuze van uw vakantiebestemming.
  2. Wij adviseren u trouwen volledig gratis over de nodige formaliteiten voor de gekozen bestemming.
  3. Wij bieden u, indien woonachtig in ons doegebied, de mogelijkheid om geruik te maken van onze eigen klantendienst naar de luchthaven.
  4. Maar niet alleen daar voor ....., ook u kan nu genieten van ons 25 jarig bestaan. Meer informatie op onze startpagina!

En het leukste voor u als klant. De prijs is gelijk aan de online prijs, de manier van betalen voor u ook. Juist achter de schermen kan u genieten van een massa extra's zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Durft u de uitdaging aan? Klik dan op onderstaande link en maak uw reservtatie. Wij danken u van harte voor het vertrouwen.

Reverserr via deze link uw volgende TUI vakantie met Reizen De Munter TUI agent als uw aanspreekpunt!

Mocht u eventueel een vraag hebben rond het online reserveren van uw vakantie kan u ons steeds contacteren via mail op info@reizendemunter.be . Wij helpen u graag verder.