Infoavond groepsreizen 2025 - Donderdag 27 juni 2024


Ook in 2025 bieden wij enkele Nederlandstalige groepsreizen aan in kleine groepen, steeds met eigen begeleiding door ons kantoor.

Ontdek samen met ons de mooiste bestemmingen en geniet van een unieke reiservaring. Bij Selectair Reizen De Munter staat persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal. Dit steeds in kleine groepen.

Wij verwelkomen u dan ook graag op de infoavond van onze eerste 2 groepen voor 2025, start is voorzien om 19.00 uur in Kaai 31 te Hamme. Adresgegevens verder op deze pagina.

In het eerste deel nemen wij u mee naar Zuid-Afrika, na de pauze trekken we richting Noorwegen. Van de ene kant van de wereld naar de andere dus.

Ook als u niet deel neemt aan onze groepsreizen maar reisplannen hebt naar Zuid-Afrika of denkt een cruise te doen naar de Noorse Fjorden bent u van harte welkom. 

Reizen De Munter - Eigen begeleide riviercruise op de Douro 18 Augustus 2024
Reizen De Munter - Groepsreis Schotland Juni 2024

31 mei 2025 - 8 daagse cruise Noorse Fjorden met vertrek uit Nederland.

Er is geen betere manier om Noorwegen te ontdekken dan op een cruise van Holland America Line. Dit met vertrek en terugkeer aan ons kantoor voor een 8 daags programma. Pak één keer uit en vaar vervolgens langs betoverende Noorse kustdorpen genesteld tussen hoge bergen en kristalbaaien. Ontdek de trotse zeevaarttraditie van Noorwegen die teruggaat tot de 8e eeuw. Een droomrondreis met afvaart uit Rotterdam door de spectaculaire fjorden en steden van Noorwegen. Schilderachtige cruise naar Oslofjord en Sognefjord. Verken Oslo, de thuisbasis van de schilder Edvard Munch. Een volledig andere route als bij onze cruise in 2023 dus.

14 Maart 2025 - 16 daagse Nederlandstalig begeleide rondreis.

Van aan het kantoor vertrekken we naar de wereld in één land, Zuid-Afrika. Dit in een 16 daags programma. En dat het een land is met een niet te benoemen diversiteit zal u zelf ontdekken. Ongerepte natuur, adembenemende uitzichten, uiteenlopende safari's, zonovergoten stranden, bruisende steden en een facinerende cultuur. Het land en haar bevolking vertellen u elke dag een meeslepend verhaal. 

Uw aanwezigheid op onze infoavond is volledig gratis, maar inschrijven is gewenst. Zo kunnen wij niet alleen het aantal aanwezigen inschatten maar ook uw plaats te verzekeren. Dit kan via onderstaand formulier of via telefoon op 052.48.00.12.

En zoals eerder gemeld kan u, indien deelname aan onze groepen niet past, belangrijke informatie verzamelen over uw nabije of toekomstige vakantieplannen richting Zuid-Afrika of Noorse Fjorden.

 
 
 
 
Maart 2025 - Zuid-Afrika met eigen Nederlandstalige begeleiding!
Juni 2025 - Eigen begeleide cruise naar de Noorse Fjorden!
Wij hebben interesse in Zuid-Afrika voor 2025!
Wij hebben interesse in een cruise voor 2025!
 
 

Door een technisch probleem ontvangt u voor het ogenblik geen bevestigingsmail na het drukken op de verzendknop. Van zodra u echter drukt en de velden worden gewist is het bericht verzonden. Wij werken aan een oplossing. U ontvangt binnen de 24 uur een bevestiging van ons.

De infoavond gaat door in Kaai 31 - Kaaiplein 31 - te 9220 Hamme, deuren gaan open om 18.30 uur, aanvang van de avond om 19.00 uur.

Via onderstaande map kan u gerust de route bekijken van bij u thuis naar de locatie.