Alles regelen op een plaats, ook uw luchthavenvervoer. Een extra dienst exclusief voor onze klanten. Zij kunnen gebruik maken van een extra voordelig tarief voor ons eigen luchthavenvervoer. 

De voertuigen die wij aanwenden voor deze dienst zijn wettelijk volledig in orde, verzekerd en ingeschreven als taxivoertuigen. T-L nummerplaten dienen als herkenningsteken. 

Het luchthavenvervoer is echter alleen toe te voegen aan dossiers gereserveerd via ons kantoor. Uw voordeel omvat:

  • In tegenstelling tot een klantendienst in groep verzekeren wij het kortere traject tussen uw woonplaats en uw plaats van vertrek. U hoeft zich dan ook niet te ergeren aan ellenlange ritten. Bovendien trachten wij een minimale wachttijd bij uw terugkeer te verzekeren. Geen "wachten" op andere klanten of veel extra stopplaatsen is een ander sterk punt van onze dienst.


  • U bespaart zichzelf een lange wandeling op de luchthaven. Door gebruik van de P15 parking te maken stapt u aan het luchthavengebouw in en uit. Onze medewerkers begeleiden u tot aan de check in balie voor de gekozen vlucht en helpen desgewenst met uw bagage.
  • Voor deze dienstverlening staat ook ons permanent noodnummer 24/7 ter beschikking.


  • Uw vakantie begint en eindigt in stijl: het vakantiegevoel begint als uw chauffeur aanbelt.


  • Bij uw terugkeer staat een van onze medewerkers u op te wachten in de aankomsthal op de luchthaven. Geen extra telefoontje nodig dus.


      Alle verdere inlichtingen rond ons eigen luchthavenvervoer naar en van de luchthaven verstrekken wij u graag op het nummer 052.48.00.12 of via mail naar eddy@reizendemunter.be