Reizen De Munter Bv - TUI Agent Hamme - Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Alles regelen op een plaats, ook uw luchthavenvervoer. Een extra dienst voor onze klanten. Zij kunnen gebruik maken van een extra voordelig tarief voor ons eigen luchthavenvervoer. Dit naar de luchthaven of haven van vertrek en terugkeer. 

Alle voertuigen die wij aanwenden voor deze dienst zijn wettelijk volledig in orde, verzekerd en ingeschreven als taxivoertuigen. T-L nummerplaten dienen als herkenningsteken. 

Het luchthavenvervoer is echter alleen toe te voegen aan dossiers gereserveerd via ons kantoor. Uw voordeel omvat:

 • In tegenstelling tot een klantendienst in groep verzekeren wij het kortere traject tussen uw woonplaats en uw plaats van vertrek. U hoeft zich dan ook niet te ergeren aan ellenlange ritten. Bovendien trachten wij een minimale wachttijd bij uw terugkeer te verzekeren. Geen "wachten" op andere klanten of veel extra stopplaatsen is een ander sterk punt van onze dienst.


 • U bespaart zichzelf een lange wandeling op de luchthaven. Door gebruik van de P15 parking te maken stapt u aan het luchthavengebouw in en uit. Onze medewerkers begeleiden u tot aan de check in balie voor de gekozen vlucht en helpen desgewenst met uw bagage.


 • Door het nieuwe Chiron systeem ontvangt u voor vertrek en terugkeer de correcte gegevens voor uw transfer naar en van de luchthaven per mail.


 • Voor deze dienstverlening staat ook ons permanent noodnummer 24/7 ter beschikking.


 • Uw vakantie begint en eindigt in stijl: het vakantiegevoel begint als uw chauffeur aanbelt.


 • Bij uw terugkeer staat een van onze medewerkers u op te wachten in de aankomsthal op de luchthaven. Geen extra telefoontje nodig dus.


   Bij reservatie van uw luxe dossier of cruise via ons kantoor garanderen wij steeds rechtstreekse transfers naar en van de haven of luchthaven. Dit exclusief voor onze klanten, wij vertroetelen u graag.

   Alle verdere inlichtingen rond onze eigen luchthavenvervoer naar luchthavens of havens in België en Nederland verstrekken wij u graag op het nummer 052.48.00.12 of via mail naar eddy@reizendemunter.be