Een minder gekend cruisesegment zijn rivier- en kustcruises. Maar dit is een geknipte manier om op en gans andere manier te genieten van uw vakantie. En uw vakantie, die staat bij Reizen De Munter centraal. Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Riviercruises in Spanje, Nederland, Portugal, Frankrijk, Italië ......
  • Of  vaar langs de zeekusten van Kroatië, Dalmatische eilanden en Montenegro of Cyprus.
  • De luxe riviercruises in  de Mekong delta ( Viernam en Cambodja ), een cruise op de Wolga in Rusland, L'Irrawaddy in Birma of aan boord van de Zambezi Queen die vaart op de Chobe rivier, een zijrivier van de Zambezi die tussen Namibië en Botswana loopt.
  • Of bent u eerder op zoek naar een cruise met als thema wandelen, muziek, gastronomie, misschien een fietscruise?

Vraag naar ons klassevol aanbod tijdens een bezoek aan ons kantoor of doe uw aanvraag via het formulier onderaan deze pagina. Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

U denkt eraan om uw volgende vakantie door te brengen op een cruiseschip? Goed idee, want cruisen is een magische ervaring die voor iedereen is weggelegd. De keuze en ervaring zijn ruim bij Reizen De Munter. Niet alleen het aanbod aan diverse bestemmingen, ook in de stijl van de verschillende rederijen en schepen onderling zijn er grote verschillen.

Het avontuurlijke karakter haalde reeds heel wat nieuwsgierigen over de streep om eens een cruise-ervaring op te doen. Elke dag legt u aan in een andere stad of land, ideaal voor de cultuurzoekende vakantieganger. Of voor de levensgenieter die op zoek is naar dagdagelijkse luxe en culinaire topverwennerij.

En voor de prijs hoeft u het zeker niet meer te laten. Regelmatig ontvangen wij echte superpromoties als gratis vluchten, gratis upgrade naar hogere cabines, tweede persoon aan promotarief en ga zo maar door.

Als volledig onafhankelijke aanbieder van cruisevakanties hebben wij de mogelijkheid u een aanbod te doen via diverse cruisebrokers wat soms een belangrijk prijsverschil kan opleveren. Wij vergelijken hun prijzen en maken u zo het betere aanbod. Steeds vrijblijvend natuurlijk. Enkele voordeelden van rederijen die wij aanbieden aansluitend.

En hebt u echt geen zin in het zonnige zuiden, dan kunnen wij u gerust een expeditiecruise aanbevelen. De partners waar wij met samenwerken bieden u de mooiste bestemmingen aan. Meer info hoe u dit kan doen? Vul even onderstaand formulier in en wij adviseren u graag vrijblijvend.

 
 
 
Graag ontving ik meer informatie rond een riviercruise.
Graag ontving ik meer informatie rond een kustcruise.
Graag ontving ik meer informatie rond een zeecruise.
Graag ontving ik meer informatie rond een expeditiecruise.